hdr
dav

Vi utför komplett takrenovering eller delvis takläggning – 5 års kvalitetsgaranti.

Vi är företag som specialiserat oss på tak och som länge arbetat med flera olika typer av tak Vi har goda erfarenheter inom tak och vet mycket om ämnet.

Tak är givetvis den ytterdel som utsätts mest på ditt hus. Visste du att snö, vind och även regn kan skada ditt tak? Ett tak bör ses över med jämna mellanrum för att undvika vattenskador, som kan leda till röta och mögel. Någonting som du vill undkomma.

Byta tak kan säkerligen den händige lyckas med. Tråkiga konsekvenser kan däremot uppstå om någonting skulle gå fel. Takläggning är ett väldigt tidskrävande arbete. Framförallt om det är ett arbete som du aldrig förut utfört. Svårighetsgraden blir då större och du lär få lägga ännu fler timmar på det än vad du från början först trodde.och våra tjänster är hushållsavdragsbara

Att anlita professionella takläggare är en säkerhet som kommer hjälpa dig i längden.
Vi på Takpunkten kattopiste utför komplett takrenovering och takläggning med hela 5 års garanti på arbetet.

Vi renoverar alla typer av tak. Ett bra tak är något av det viktigaste du kan ha på ett hus då det är en av de sakerna som syns allra mest men också för att taket skyddar från både väder och vind. Utan ett bra tak så kan både vatten och snö skada ditt hus ordentligt och det är någonting du vill komma ifrån.

Innan vi börjar renoveringen av ditt tak så går vi genom allt som ska göras med dig innan. Vi tycker kommunikation är väldigt viktigt och pratar därför alltid med dig om hur vi ska göra så att du har chans att ställa frågor kring arbetet om du önskar. Du som är kund är alltid i fokus för oss och arbetar vi hos dig är det bara du som gäller.
Vi åtar oss bara ett arbete åt gången. Och påbörjar aldrig arbetet utan ditt godkännande. Den säkra sidan är alltid en bra sida att vara på framförallt när det gäller en hem

Ett korrekt installerat tak håller i 50 år. Genom att välja oss, så kan du vara säker på att ditt tak är korrekt installerad. Vi tar hand om din takrenovering från planering till installation.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi har goda erfarenheter inom tak och utför komplett takrenovering eller delvis takläggning med hela 5 års kvalitetsgaranti.

  • Vi erbjuder en nyckel i hand service där allt ingår.
  • Vi utför arbetet enligt överenskommen tidtabell
  • Vi erbjuder kostnadsfri konditionsgranskning
  • Vi kan garantera kvalitet i våra projekt
  • Vi renoverar alla typer av tak
  • Du som kund ligger alltid i fokus

VÅRA SENASTE PROJEKT

© Copyright 2016 Kattopiste - Design by Webcore