hdr
dav

Me teemme kokonaisia kattoremontteja ja osittaisia katonasennuksia - 5 vuoden laatutakuu.

Yrityksemme on erikoistunut kattoihin ja olemme pitkään tehneet töitä erilaisten kattojen kanssa. Meillä on hyviä kokemuksia ja paljon tietoa asiasta.

Katto on ilmeiseti se osa talosta joka joutuu kestämään eniten. Tiesitkö että lumi, tuuli ja jopa sade voivat vahingoittaa kattosi? Kattoa pitää tarkistaa tasaisin väliajoin jotta voidaan ehkäistä vesivahinkoja, jotka voivat aiheuttaa lahoa ja hometta, jotain mitä kukaan ei halua kokea.

Kätevä pystyisi varmasti itse vaihtamaan kattoa, mutta jos jokin menisi pieleen siitä voisi tulla pahojakin seurauksia. Kattoremontti on hyvin aikaavaativa työ, varsinkin jos et ole ennen sitä tehnyt. Vaikeusaste vain nousee silloin ja saat laittaa vielä enemmän tunteja kuin mitä olit aluksi laskenut menevän. Meidän palvelumme ovat sen lisäksi kotitalousvähennyskelpoisia.

Palkkaamalla ammattilaisia hoitamaan kattoremontin saat apua pitkäjänteisesti. Me Kattopisteellä hoidamme kokonaisvaltaisia kattoremontteja ja –asennuksia jopa 5 vuoden työtakuulla.

Remontoimme kaikentyyppisiä kattoja. Hyvä katto on yksi koko talon tärkeimmistä osista koska se näkyy parhaiten mutta myös koska se suojaa kaikilta sääolosuhteilta. Ilman hyvää kattoa sekä vesi että lumi voi vahingoittaa taloasi pahasti ja se on asia mitä haluat välttää.

Ennen kuin aloitamme kattosi remontin käymme kaiken tehtävän läpi kanssasi. Mielestämme kommunikaatio on todella tärkeää ja siksi puhumme aina kanssasi mitä ollaan tekemässä jotta sinulla olisi mahdollisuus esittää kysymyksiä tarpeen tullen. Sinä asiakkaana olet meille fokuksessa ja jos teemme töitä luonasi sinä olet tärkein.

Vastaanotamme vain yhden työn kerralla eikä aloiteta työtä ennen kuin olemme saaneet hyväksyntäsi. Turvallisella puolella on aina hyvä olla varsinkin kun kyse on kodista.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Meillä on  hyviä kokemuksia katoista ja teemme kokonaisia kattoremontteja ja osittaisia katonasennuksia jopa  5 vuoden laatutakuulla..

  • Meiltä saa ”avain-käteen”-palvelun mihin kaikki sisältyy
  • Hoidamme työn sovitun aikataulun mukaisesti
  • Meiltä saa veloituksettoman kuntotarkastuksen
  • Meidä työmme ovat takuulla laadukkaita
  • Me remontoimme kaikentyyppisiä kattoja
  • Sinä asiakkaana olet aina fokuksessa

VIIMEISIMMÄT PROJEKTIMME

© Copyright 2016 Kattopiste - Design by Webcore